Gastenboek

Gastenboek 2016

Dit schreven de bezoekers in 2016.

 

Op Zaterdag 31 December 2016 schreef Doede Bruinsma uit Zwijndrecht:
Ook dizze keer wensen wie ale Haarpelers ain gezond Neijoar tou. Fini en Doede Bruinsma.

Op Vrijdag 9 September 2016 schreef Luuk Schenkel uit Veendam:
Woensdag 14 sept houden we in Alteveer de jaarlijkse "keimarkt" van 14.00-20.00 uur. Er is live muziek. Een springkussen, kindervlomarkt, warenmarkt, vlomarkt en meer. Er staat een viskraam, oliebollenkraam en er is een slager. We zien jullie graag in Alteveer.

Op Vrijdag 26 Augustus 2016 schreef Jan en Kina Fens uit Burgum:
Zo nu en dan kijken we hier even.
Voor Kina (zuster van Eilt Hartman, zie onder) blijft het altijd een plek waar ze veel mooi herinneringen heeft bij haar opa Jan Smid en opoe Hinderkina Wilhelmina (Kiene) Potze.

Op Zondag 17 Juli 2016 schreef Jolanda Koster uit Harpel:
Poes vermist sinds 15-07-2016 weggelopen van de Vloeiveldweg 1, hier loopt nog een kitten die nog bij haar drinkt. Poes is rood met 4 witte voetjes, witte borst, is mager en staat hoog op haar poten. Zou u willen kijken of u haar ziet, ze word heel erg gemist.
Mijn telefoonnummer is 0599637481
Misschien zit ze ergens opgesloten en kan ze niet weg. Haar naam is ROOIE. HOOP dat ze weer komt.

Update 4 augustus: Wil even laten weten dat onze poes Rooie weer terecht is, ze is gelukkig weer op de Vloeiveldweg 1.


Op Zaterdag 2 Juli 2016 schreef Eilt Hartman uit Dronten:
Ik heb veel jeugd her in de ringen van Harpel, mijn opa en opoe woonden aan de Molenkampweg 14.

Op Zondag 8 Mei 2016 schreef Bossen uit VLAGTWEDDE:
Eens kon je altijd een rondje Harpel maken bij van Hoorn omhoog naar de Turfweg of andersom. Waarom kan dat opeens niet meer?? Hallo Gre volgens mij kan je nog altijd bij de sloot [van hoorn] omhoog zo naar de Turfweg.

op maandag 14 maart 2016 schreef Gre Fennema uit Stadskanaal:
Het is wel erg, heel erg stil op Harpel te stil !!! Iedereen in slaap gevallen? Ook op de site worden geen aanvullingen weergegeven. Hoewel dat door meerdere personen wel wordt gedaan, die zinvolle aanvullingen verstrekken op div. oude foto's /woningen of zelf een verhaal hebben. Elk plaatsje van klein tot groot zet zich toch op de kaart, wandelroutes met uiteraard een kop koffie/thee etc. v.u. Het Buurthuis is dat allemaal zo moeilijk? Overal rondom Harpel verlichte adresnummering, heel praktisch, Harpel niet? Er wordt van Harpel veel afgepakt en weinig tot niets teruggegeven, kijk tevens even terug in de geschiedenis, wel volop betalen maar niks halen. (denk maar eens aan ozb-bel. Waar Harpelkers volop aan bijdragen. Hebben ze sinds mensenheugenis moeten doen, eigen woning c.q. eigen land. Waarom staan de kleine dorpen niet meer in het tel.boek?? Eens kon je altijd een rondje Harpel maken bij van Hoorn omhoog naar de Turfweg of andersom. Waarom kan dat opeens niet meer?? Wie haalt die blokkade daar eindelijk vandaan? Tevens zijn er historische houtwallen zomaar weggevaagd bepaald en uitgevoerd door lieden die geen gevoel hebben/hadden bij dit gebied, prachtig zijn echter de verhaalsgeschiedenis van Doede Bruinsma, Tjeerd de Jong en natuurlijk ook Abel Tempel, dat soort mensen is een gemis,een groot gemis n.m.m.

Op Zaterdag 2 Januari 2016 schreef Doede Bruinsma uit Zwijndrecht:
Ook noamns mIen vraauw Fini wens ik ale Haarpelers n gezond 2016 tou.

«Nieuwere berichtjes Oudere berichtjes»

© Harpel.nl - Sitemap - Disclaimer - Nonix