Camera

Jubileum 40 jaar jachtveld

Vrijdag 19 maart 2010 was er een feestelijke avond ter gelegenheid van het jubileum van Albert van der Haar, hij huurde al 40 jaar het jachtveld.
De avond werd geopend door de voorzitter van Plaatselijk Belang Harpel. Nadat de heer van der Haar de felicitaties had ontvangen vertelde hij enkele anekdotes uit de lange tijd dat hij op Harpel en Blekslage heeft gejaagd. Albert van der Haar onving uit handen van de voorzitter een houtsnede ter herinnering aan dit jubileum.
De aanwezige jagers van de jachtcombinatie kregen de gelegenheid zich aan het publiek voor te stellen, Aalt van den Berg, Gerrit Haas, Jan Willem Jalving en Teun Poelman vertelden kort iets over zichzelf, zodat een ieder nu weet wie er in het veld lopen. Teun Poelman overhandigde van der Haar een beeldje van een ree, zijn favoriete wild.
Hierna gaf de voorzitter de vloer aan Peer uut Hardenberg, hij vermaakte de aanwezigen met zijn conferances, die zeer goed in de smaak vielen.

De foto's zijn gemaakt door Adriana Rotman en Jacob Nijboer, klik op 'start' voor diashow, blader door de foto's met volgende en vorige.

Vorige Start/Stop Volgende >


Meer foto's:

© Harpel.nl - Sitemap - Disclaimer - Nonix