Disclaimer - Harpel on-line

Zorg en aandacht

Er is met zorg en aandacht aan de samenstelling van deze website gewerkt, toch is het mogelijk dat de informatie op deze website onvolledig of onjuist is.

De informatie op deze website wordt regelmatig gecontroleerd en indien nodig gewijzigd.

Wij zullen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schadelijke gevolgen, lichamelijke klachten, slapeloze nachten, of enig ander ongemak als gevolg van het gebruik van deze website.

Intellectuele eigendomsrechten.

Harpel on-line, of de rechthebbende, behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten, octrooien en andere intellectuele eigendomsrechten) met betrekking tot alle op of via deze internetsite aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo's). Het is niet toegestaan informatie op deze internetsite te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Harpel on-line of rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze internetsite wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Privacy

De door u verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt als dat niet de bedoeling is.

Let wel, wat u in het gastenboek schrijft kan door iedereen worden gelezen!

 

© Harpel.nl - Sitemap - Disclaimer